Valuta

Bestil Politik
1. Hvordan laver jeg en online ordre?
(1) Vælg de produkter (passende antal, størrelser osv.), som du gerne vil købe, føje elementet til din indkøbsvogn.
(2) Klik på knappen Gå til kassen.
(3) Bekræft din leverance oplysninger, så sørg for din faktureringsadresse matcher shipping adresse .. Derefter kan du fortsætte til kassen.
(4) Du kan bekræfte, at du betalingsoplysninger, og vælg din betaling method.Enter jeres forløsning kode, hvis du har nogen.
(5) Gennemgå For oplysninger, før submitting.You nødt til at udfylde dine kreditkortoplysninger, og sørg for, at oplysningerne er autentisk og matching.
(6) Så vil du modtage en bekræftelse på e-mail om ordren.

2. Brugerdefinerede, afgifter og moms
Vi har altid pakket ordren som en gave, men fordi alle varer sælges på et Delivery Duty Ulønnet grundlag, hvilket nogle lande kan pålægge importtold på leverancer. Kunderne er selv ansvarlige for eventuelle told eller afgifter, der kan pålægges en levering i modtagerlandet.

3. Ordreannullering
Hvis du vil annullere en ordre, bedes du straks kontakte os. Annullerede ordrer, der ikke er blevet sendt vil blive refunderet med fradrag af en 6% af ordren (r) samlede pris, der er afbestillingsgebyr. Annullering opkræves til dækning af administrative omkostninger og transaktionsomkostninger er involveret i annullering af ordre (r).

Vi behandler alle ordrer inden for 6-8 timer efter ordrer er placeret, så vi kan ikke i stand til at annullere en ordre, efter det er placeret. Håber du kan forstå dette afgørende punkt.

Hvad mere er, vi er i stand til at acceptere aflysninger for produkter, der allerede er afsendt, og vores Returpolitik vil gælde i dette tilfælde.

4. Dupliker ordrer
Fra tid til anden at vi har modtaget kopi rækkefølge (to eller flere af meget lignende ordrer) placeres inden for en kort periode fra hinanden af kunderne. Af sikkerhedsmæssige årsager har vi ikke adgang til kreditkortoplysninger fra kunder og alle betalinger for ordrer er godkendt af kunderne selv.

Vores ordre forberedelse processer er automatiseret, og vi er i stand til at fange dubletter ordrer, medmindre alarmeret af kunderne. Vi kan ikke garantere, at vi vil læse anmodning om at annullere et duplikat for PRI

Retur Politik

Hvis du ikke er tilfreds med vores produkt, skal du kontakte os inden for et week.All emner sendes tilbage til os, skal være i original stand dvs. felter uden slidt, ændres eller vasket, med alle tilknyttet tags. Eller merchandise vil blive returneret til afsenderen.
1. Et afkast der skal indhentes samtykke fra kundeservice specialist. Eller den returnerede pakke vil blive returneret til dig.
2. Angiv venligst årsagen til returnering at få afkast tilladelse og tilbagevenden til-adresse.
3. Pak merchandise sikkert. Inkluder venligst følgende oplysninger med din returnering: regningen til navn, adresse, skib til navn, adresse, ordrenummer, årsag til returnering.

Udveksling
Exchange anmodninger skal fremsættes inden for 7 dage efter at kvittering for merchandise.
Angiv udveksling af post, og den nye farve eller størrelse i din e-mail til kundeservice.
Produkter skal være i original stand og ubrugte at blive accepteret som en tilbagevenden.
Tilgængeligheden af udskiftning vare er ikke garanteret. Du vil modtage en e-mail efter afslutningen af udvekslingen behandling.

Bemærk:
1. Porto refunderes ikke.
2. 20% administrationsgebyr vil blive fratrukket restitutionen.
3. Hvis elementerne er ikke kvalitet problemer, kunderne har brug for at tilføje 20% porto for udveksling levering gebyrer.
4. Retur maj tager en til to uger at behandle, og mindst en faktureringscyklus for kreditten vises på din konto.
Hvis du vil kontakte kundeservice for spørgsmål for at få Return Authorization, bedes du kontakte os.
1) Pakning og afsendelse Din Return
2) Indpakning din ubrugte element i den originale emballage.
3) Medtag en årsagskode på følgesedlen for hvert element, du ønsker at vende tilbage.
4) Medtag følgesedlen i forsendelsen, og opbevare en kopi til eget brug.
5) Udfyld din afsenderadresse oplysninger på etiketten, anbringe det til din pakke, og aflevere den på dit nærmeste posthus. Desværre kan vi ikke være ansvarlige for pakker tabt i transit.

esoins des parents les plus actifs. Des sportifs aux citadins exerçant une activité professionnelle, nos porte-bébés offrent des caractéristiques attrayantes pour les parents modernes.